banner78
banner25

Kentin göbeğinde!

Dün akşam saatlerinde Edirne’nin en merkezi caddelerinden biri olan Saraçlar caddesi üzerinde bulunan iki iş yeri henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından soyuldu.

MOBESE kameraları başta olmak üzere bazı iş yerlerine ait güvenlik kameralarına rağmen hırsız veya hırsızların cirit attığı Edirne’de iki ayrı iş yeri gece geç saatlerde soyuldu.İş yeri camı kırılmak suretiyle girilen iş yerlerinde kasaya yönelen hırsız veya hırsızlar kasada bulunan bozuk paraları alarak kayıplara karıştılar.

İş yerlerinin soyulduğunu öğrenen iş teri sahipleri ise kentin merkezinde yaşanan bu olaydan dolayı tedirgin olduklarını belirterek “kamera kayıtlarını izledik.O saatte tek bir polis dahi yok.Bu nasıl şey anlamış değiliz.Burası çok sayıda kuyumcu ve değişik iş yerini bünyesinde barındıran bir cadde.Ancak polisten eser yok”şeklinde sitemde bulundular.

Öte yandan iki ayrı iş yerine camı dışarıdan kırmak suretiyle giren hırsız veya hırsızların tek bir dükkanın içine girmeyi başardıkları, içeride bulunan ve kayıt yaptığı belirtilen güvenlik kamerasının bilgisayar kasasının fişini çıkardıkları ve sadece bozuk para aldıkları tespit edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken hırsız veya hırsızların yakalanması içinde çalışma başlattı.

Daha önceleride yakın çevre dükkanlarda buna benzer olayların olduğu ancak yakalama konusunda sonuç alınamadığı belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30