banner78
banner25

Karneler Vali amcalarından!
2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısı bugün dağıtılan karnelerle sonlandı.
Edirne Valisi Hasan Duruer’in katılımıyla gerçekleşen karne dağıtım töreni Karaağaç’ta bulunan Mustafa Necati İlkokulunda yapıldı.Törene Edirne Valisi Hasan Duruer, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Roman Dernekleri Başkanı Bahattin Ulusoy ve Karaağaç mahalle muhtarı Agah Korkan katıldılar.
Karne dağıtım töreni roman çocuklarının ağırlıklı eğitim ve öğrenim gördüğü Mustafa Necati İlkokulunda yapıldı.Karne heyecanını yaşayan minikler ilk yarı sömestrisinin başarısını aldıkları hediyelerle perçinlediler.
Vali Hasan Duruer karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada Edirne’nin 60 bin seviyesindeki öğrenci ve 4 bin civarında ki öğretmen sayısı ile eğitim alanında çok iyi bir seviyede olduğunu ifade ederek bundaki başarının Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere daha önceki eğitmenlerin ve velilerinin payının büyük olduğunu söyleyerek şöyle devam etti.
“hedefimiz bu çalışmalar doğrultusunda Edirne’yi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek.Çocuklar sadece öğrenerek değil eğitilerekte sporda,kültürde ve sanatta yaptığı çalışmada başarılı öğrenciler olmasını arzuluyoruz.Şehrini, kendi kültürünü tanıyan geleceğe güvenle bakan ve bilgiye ulaşmasını bilen öğrenciler yetiştirmek en büyük hedeflerimizden biri.Ben burada herkese teşekkür ediyorum”dedi.
Vali Duruer konuşmasının ardından çocuklara karnelerini vererek bunların yanında hikaye kitabı ve boya kalemi hediye etti.
Okul bahçesinde ise okul öğrencilerince oluşturulan "suyun ötesi ritim grubu" tarafından mini bir konser ile halk oyunları gösterisi sunuldu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30