banner137
banner25

Karar halkın lehine olacak!

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, geçtiğimiz günlerde Volkan Turizme Rekabet Kurulu tarafından verilen cezanın çok yerinde bir ceza olduğunu ifade ederek verilen kararın halkın lehine bir karar olduğunu kaydetti.

Yıllarca otobüs işletmeciliği yapan Zıpkınkurt ETSO Meclis toplantısından sonra gazetecilerin Rekabet Kurulu'nun Volkan Turizme verdiği cezayla ilgili görüşlerini sorması üzerine kurulun Türkiye'de çok ciddi bir kurul olduğunu belirtti. Zıpkınkurt, "Bankaları ve diğer kurumları yakın takibe alıyor. Verdiği cezalarda da bugüne kadar hiç bir tanesi yargıdan da geri dönmüyor. Dolayısıyla çok ciddi araştırmalar yapıyorlar. Malumdu zaten Edirne'deki otogarın bir tekel tarafından yönetildiği ve idare edildiği. Bu konuyla ilgili gerekçeli karar sanıyorum 15 güne kadar çıkar ve bunda hem belediye hakkında ciddi anlamda bir yapıtırım uygulayacak hem de işletici hakkında ciddi bir cezayla karşı karşıya. Bu süreç Edirne halkının lehine olacaktır. Çünkü Edirne halkı bugün 30 TL'ye seyahat ediyor, bu fiyat yarın aşağı düşer, yukarıya çıkmaz. Eğer ki rakip firmalar da gelirse” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30