banner137
banner25

Karaağaç'ta Gürkan coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, Karaağaç Mahallesinde coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi, karaağaç buluşmasını mitinge dönüştürdü.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan,  30 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Edirne çalışmalarının yanında, CHP Süloğlu ilçe örgütünün davetini kırmayarak Süloğlu İlçe seçim bürosu açılışını yapan Edirne Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN, açılışın ardından Süloğlu esnafını da ziyaret etti. Açılışta hemşerilerine seslenen Recep GÜRKAN; Edirne’ye dair çalışmalarımızda, ilçelerimizi de bir bütün olarak değerlendirip ortak çalışmaları hayata geçireceğimizi bilmenizi istiyorum. Değerli hemşerilerim yerel iktidara emin adımlarla ilerliyoruz. Sizlerden isteğim bu topraklara sahip çıkmanız. Geleceğimize sahip çıkmanız. Hırsızlığı, yolsuzluğu ortaya koyan ses kayıtlarında ki görüşmelerin bir daha bu ülkede yaşanmasına izin vermeyecek, bunların hesabını soracak, evlatlarımıza güzel bir Türkiye bırakacak Cumhuriyet Halk Partisine oy vermenizi istiyorum dedi.

Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği yetkilileri ile bir görüşme yapan Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN, Hayvanları Koruma Derneğinin seçmen bildirgesini de imzalayarak, bu anlamda samimiyetini de ortaya koymuş oldu.

Arasta çarşı esnafını ziyaret eden Recep GÜRKAN, esnafın ve alışveriş yapan hemşerilerinin ilgisinden memnun olduğunu vurguladı. Bu tarihi çarşılarımızı canlandırmak için değişik projeler hayata geçirmeyi düşündüklerini ifade etti.

Kısa bir değerlendirme yaparak; Ben Edirne Belediye Başkanı olduğumda, ben değil biz anlayışını getireceğimizi ifade ediyorum. Edirne’yi büyütmek, güzelleştirmek adına yapacağımız çalışmalarda, Edirne’yi halkımızla birlikte yöneteceğimizi ifade ediyorum. Bir gece yatıp, sabah kalktığımda aklıma geleni yapan bir başkan olmayacağımı ifade ediyorum. Ortak aklı hayata geçireceğimizi, Edirne için çalışan, çalışmak isteyen herkesi çalışmalarımıza ortak ederek, sorumluluk duygusuyla bu şehri büyüteceğimizi ifade ediyorum dedi.

Ara vermeden çalışan Gürkan’a Edirne halkının büyük bir desteği var. Gittiği her yede coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanması da bunu en önemli göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Önceki gece geniş katılımlı bir konvoyla Karaağaç Mahallesine giden Recep Gürkan, burada 7’den 70’e tüm mahalleli tarafından coşkuyla karşılandı. ‘Başkanım hoş geldin’ diyerek karşılanan Recep Gürkan, mahalle sakinlerini selamladı. Ardından Karaağaçlılara miting havasında seslenen Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Genel sekreteri olduğu dönemde 7 yıl boyunca Karaağaç mahallesinin ekmeğini yediğini, suyunu içtiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Karaağaç Mahallesi Edirne’nin en güzel mahallelerinden biri. Yıllarca burada yaşadım ve mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum.  Buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Yeni dönemde Edirne Belediyesi 24 saat hizmet veren bir belediye olacaktır. Hepiniz yeni yönetimde söz sahibi olacaksınız. Bir derdiniz, sorununuz olduğunda kapımız her zaman sizlere açık olacak. Demokratik, Katılımcı, Hesap verebilir ve Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla belediyeyi yöneteceğiz. Halk günlerimiz olacak. Hesaplarımızı her 6 ayda bir halka açıklayacağız. Belediye’nin asli görevlerini zaten yerine getireceğiz. Bunların konuşulmasına bile gerek yok. Edirne Belediyesi sosyal belediyecilikte öne çıkarak halkın refahı için çalışacak. Çok sayıda projemiz bulunmakta.  Karaağaç içinde önemli projelerimiz var. Edirne Belediyesi’ni sizlerin de desteğiyle tekrar CHP Belediyesi yapmak için yola çıktık. Edirne’de gezdiğim her yerde halkın büyük bir desteğini görüyorum. Edirnelilerin teveccühüne layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz dedi.”

Gürkan konuşmasının ardından Karaağaçlılarla fotoğraf çektirdi ve Karaağaç mahallesini gezerek sohbetler yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30