banner137
banner25

Kapıkule’ye şaşırdı!
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Trakya Gümrükleri Başmüdürlüğü bünyesinde bulunan sınır kapıları ziyareti için geldiği Edirne’de Kapıkule sınır kapısının boş ve büyük halini görünce şaşırdı.
İki günlük gezi ziyareti için Edirne’ye gelen ve bugün Pazarkule ile Kapıkule sınır kapılarında gezi ve incelemelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Edirne Valisi Hasan Duruer ve Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın dan bilgi aldığı sırada “burası hep böyle boş mu?”Sorusunu sordu. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ise gümrük sahasının çok büyük olduğunu ve bu yüzden yılın sadece 15 günü çok yoğun bir dönem geçirdiğini ifade etti. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin de gülümseyerek tebessüm etti ve yapılan yatırımın boşa olduğu anlamını taşıyan bir yüz ifadesi sergiledi.
Gezi ve inceleme sonrasında  gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Yardımcısı Metin, Yayladağı Sınır Kapısı'ndaki kapatılma durumuyla ilgili bilgi verdi. Metin, Türkiye ve Suriyeli vatandaşların güvenliğinin sağlanması, alınan tedbirlerin ve yapılan çalışmaların gözden geçirilmesi amacıyla geçişlerin geçici olarak durdurulduğunu belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30