banner78
banner25

Kaldırım üstüne kaldırım!
Edirne Belediyesi tarafından başlatılan yaya kaldırımı çalışmalarında adeta vurdumduymazlığın hakim olduğunu ve işin yaya kaldırımı yapmak için değil adeta rant sağlamak için yapıldığını açıkça gösterdi.
Son yıllarda yaya kaldırımlarının üst üste yapılması ve yapılananın da kısa sürede bozulması ve yapanında genelde aynı kişi olması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oluyor.Talatpaşa asfaltı üzerinde yapılan yaya kaldırımı çalışması ile peyzaj çalışmasının yerinde olduğunu belirten vatandaşlar sadece yolun daralmış olmasının sıkıntı yarattığı görüşünde birleşirken yeni yerleşim bölgesinde yapılan çalışmanın yersizliğinden yakınıyor.
Güngör Mazlum caddesindeki yaya kaldırımlarının durumlarının iyi olduğu ancak üzerine yeni yapılmak istenilen yaya kaldırımının müsriflik olduğunu belirten vatandaşlar “belediye nereye para harcayacağını şaşırıyor.Toz toprak caddeleri dururken bu kaldırımı buraya yapmak vicdansızlık.Buradan daha öncelikli yerler varken her şeyi yeni yerleşim bölgesine yapmak haksızlık.Oyları sadece yeni yerleşimden almadı”diyerek yapılan işi eleştirdiler. 
  
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30