banner137
banner25

Kahve “dönüşümün ayak sesleri güçlü bir şekilde hissediliyor”

Ak Parti İl Başkanı Av.Müjdat Kahve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne ziyareti sonrasında çok sayıda insanın artık değişimden yana olduğunu gösterdiğini belirtti.

Üç günlük Trakya turunun yansımalarının çok olumlu olduğunu ve vatandaşların artık basma kalıp siyasetten uzaklaştıklarını belirten İl Başkanı Kahve; değişimin ayak seslerinin hissedildiğini ve bunun 30 Mart tarihinde yaşanmasının artık kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Kahve yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının 11 yıllık iktidarı döneminde 12 nci defa Edirne’ye geliyor olmasının bir anlamı olsa gerekir.Bu ziyaretleri Edirne ve Edirneliler adına bir fırsata çevirme imkanını kullanmak yerine,kuru bir muhalefet sevdası ile ideolojik söylemlerle her şeyi isteme mantığı ile karşı çıkmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.Edirnelilerde zaten bu anlamsız ve yersiz ve kuru muhalefete karşı durduklarını, artık hizmet istediklerini, bu muhalefet tarzından sıkıldıklarını bence çok açık olarak beyan ettiler,gösterdiler”dedi.

Muhalefetin eleştirilerini ise “onların görevi bu” diyerek cevap veren İl Başkanı Kahve “Edirne’de artık değişim ve dönüşümün ayak sesleri güçlü bir şekilde hissediliyor.

Muhalefetin görevi olumsuzluk belirlemektir .Özellikle Türkiye’de ki muhalefet proje geliştirmek, öneri sunmak yerine kuru eleştiri ile sadece muhalefet yapma alışkanlığını devam  ettiriyor maalesef.Hangi olumsuzluğu söylediklerine pek şahit olmadım ama; Muhalefette bu ayak seslerini duymuş olmaktan dolayı her halde rahatsızlık duyduğundan dolayı muhalefet etme ihtiyacı duyuyor.Biz istiyoruz ki; onlarda Edirne ve Edirneliler için bir proje üretsinler, Edirne’nin gelecekte daha zengin olması için planlar projeler üretsinler.Biz siyasilerle plan, proje üreterek iş yapmakta yarışalım.Kuru muhalefet söylemleri ile Edirnelileri meşgul etme zamanı artık geçmiştir.”dedi.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30