banner78
banner25

Kahve “bunlar vatan,millet düşmanı zavallılardır”
Son üç gündür yaşanan ve tansiyonun kentte giderek artmasına neden olan Taksim olaylarına destek gösterilerine Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve’den ağır cevap geldi.
Partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Edirne'de iki gün önce Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto eden grubun, gösterilerini amacından saptırarak partilerinin il binasına saldırmasını, şiddetle ve nefretle kınadıklarını söyledi.
Saldırıda gergin anların yaşandığına ve olayların tamamen provakatif hareketlerle yapıldığını söyleyen Kahve “1 Haziran Cumartesi günü şehrimizde gerçekleşen protesto gösterilerini amacından saptırarak Ak Parti Edirne İl başkanlığı binasına giriş kapısını kırarak içeride cam, çerçeveleri kırarak ve parti binasında çalışmakta olan başta kadın kolları başkanımız olmak üzere personel ve partililere saldırıp diğer yandan dışarıdan binamıza taş atarak zarar verilmesi olayını şiddetle ve nefretle kınıyoruz”dedi.
Saldırıyı kimlerin yaptığını çok iyi bildiklerini belirten İl Başkanı Kahve “ Biz bu saldırıyı yapanları ve onların arkasındaki güçleri çok iyi biliyoruz. Bunlar televizyon kanallarında mikrofonu kapatmayı unutup keşke birkaç kişi ölseydi çok güzel olurdu diyen gözü dönmüş vatan ve millet düşmanlarının piyonu olan zavallılardır. Bunlar Edirne insanı değiller. Edirnelilik ruhunu taşımayan bu art niyetlilere karşı Edirneli hemşerilerimizi de bir kez daha dikkatli olmaya davet ediyoruz”diyerek tahriklere kapılmaması konusunda uyarıda bulundu.
Saldırı sonrasında siyasi partilerden kendilerine yönelik bir geçmiş olsun dileğinin gelmediğine dikkat çeken kahve sadece CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan’ın kendilerini arayarak geçmiş olsun dediğini ancak arkasından gözaltına alınmış olan öğrencilerin serbest bırakılması konusunda kendilerinden yardım istediğini iddia etti.
Konuşması sırasında İl Başkanı Müjdat Kahve’nin sözleri partililer tarafından sürekli yapılan alkışlarla sık sık kesildi.
Partili çok sayıda kişinin katıldığı basın toplantısı bugüne kadar yapılan en kalabalık basın toplantısı olarak ta dikkatlerden kaçmadı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30