banner137
banner25

Kadın girişimciler Kayseri'de buluştu
 Her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile TOBB'un koordinasyonu ile biraraya gelen tüm illerin Kadın Girişimciler Kurulları, bu yıl Kayseri'de buluştu.

Kayseri’de, etkinlik kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Kayseri Temsilciliği tarafından ‘İş Dünyasında Umut Veren Kadınlar’ adıyla bir çalıştay düzenlendi.

Çalıştaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Aşkın Asan, TOBB Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kaymakamlar, girişimci kadınlar ve davetliler katıldı.

3 ülke ve 81 ilden kadın girişimcinin katılımıyla gerçekleştirilen çalıştaya Edirne'yi temsilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan katıldı.

Toplantı kapsamında; Türkiye'de ve dünyada kadın girişimciliğinin güncel sorunları, iş hayatı ve çalışan kadınların karşılaştığı sorunlar, kadınların istihdama katılması, genel ve yerel siyasette, oda ve borsa gibi örgütlerde kadınların temsil oranlarının artırılması gibi başlıklarda 'Çalıştay' ve 'İşte Eşitlik Platformu' düzenlendi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30