banner78
banner25

Kabahatli parkçılar mı?
Kısa bir aradan sonra Kasım ayı başında yeniden otopark işletmeciliğine soyunan Edirne Belediyesi belli başlı caddelerde oluşturduğu park görevlileri ile hizmet vermeye başladı.
Par etmek isteyen araçlara belirlenen ücretler karşılığında fiş kesen park çalışanları her gün değişik sorunlarla karşı karşıya kalırken bugün yaşanan bir sorun her şeyin faturasının çalışanlara kesilmeye çalışıldığını açıkça gösterdi.
Aracını gece geç saatte ağaç altına park eden bir sürücünün sabah aracını almaya geldiğinde gördüğü manzara ve sonrasında park ücreti talep edilmek istenmesi sürücüyü adeta çileden çıkarttı.Aracının üzerini kuş pislikleri ile kaplandığını gören sürücü park çalışanlarına adeta kafa tutarak “bu nasıl bir mantık.Park parası istiyorsunuz ama aracımın üzerinin kuş pisiliği olmasına engel olamıyorsunuz.Bu aracı ben nasıl temizlerim?Para isteyeceğinize aracımın pislenmesine engel olsaydınız”diyerek çalışanlarla bir süre tartıştı.
Tartışmanın büyümemesi için susmayı tercih eden çalışanlar ne yapacaklarına şaşırmış bir halde işlerine devam ederken, olayı seyreden vatandaşlar aracın pislenmesinin faturasının parkçı çalışanlara kesilmek istenmesine bir anlam veremeyerek araç sürücüsüne uzaktan alaylı bir şekilde bakmakla yetindiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30