banner78
banner25

Jandarma sahte içki üretimi yapan şebekeye baskın yaptı!

Edirne Jandarma komutanlığına bağlı ekipler düzenledikleri operasyonda sahte içki şişelemesinin yapıldığı bir çiftliğe baskın yaptı.Yapılan baskında piyasaya sürülmek üzere 600 litre sahte alkol ele geçirildi.

Yaklaşık bir aydan buyana çalışan Jandarma Kaçakçılık ve İstihbarat Şube ekipleri İstanbul’da imalatı yapılan sahte içkileri Edirne’ye getirerek burada şişeledikten sonra piyasaya süren bir şebekenin varlığını haber alan ekipler akşam saatlerinde şişelemenin yapıldığı Edirne merkeze bağlı Hatip köy yolu üzerindeki bir çiftliğe operasyon yaptılar.Çiftlik evine yapılan operasyonda çok sayıda boş rakı ve votka şişesi ile bu şişelere ait bilyeli kapak ve sahte etiket ile bandrol ve bir adet ruhsatsı av tüfeği ele geçirildi.Düzenlenen operasyonda şişelemeyi yaparak piyasaya sürdüğü belirlenen E.K. isimli bir kişide yakalandı.

Fiziki takip sonrasında yapılan çalışmada İstanbul’dan bidonlar içinde getirilen alkolü şişeleyerek başta Edirne,Uzunköprü ve Keşan ilçelerindeki eğlence mekanlarına sattıkları öğrenilen şebekenin üç elemanının daha arandığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Operasyonda yakalan E.K. isimli şahsın daha öncede benzer suçlardan dolayı sabıkasının olduğu ve çok sayıda içkiyi insan sağlığını hiçe sayarak piyasaya sürdüğü ifade edildi.E.K. hakkında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. 




banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30