banner137
banner25

Jandarma eroine geçit vermiyor!

Edirne İl Jandarma Komutanlığına bağlı Narkotik timleri 1 hafta içinde düzenledikleri operasyonlarda 16 kg eroin ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre eroin satıcılarına yönelik olarak çalışma başlatan Jandarma ekipleri İstanbul ili başta olmak üzere Edirne ve Uzunköprü’de takibe aldıkları eroin satıcılarını kıskıvrak yakaladı.İstanbul ilinde imalatı yapılan eroini Edirne ve Uzunköprü’ye sevk ederek burada satışını yapacak olan 10 kişiye 10 adreste düzenlediği baskınla ulaşan ekipler 9 kişiyi gözaltına aldı.Bir kişinin ise yakalanma çalışmalarına devam edildiği belirtildi.
Uyuşturucu satıcılarının ilimize sevk etmek ve satışını gerçekleştirmek istedikleri eroini resim tablolarının kenar kısımlarında ve bellerine bağladıkları kuşakların içinde taşıdıkları ortaya çıktı.

Şehir içinde satışı yapılmak üzere yakalanan en fazla miktarda eroin olan 16385 gr eroin ele geçiren jandarma ekipleri 4 ayrı parti halinde ilk olarak 5 sonrasında 3,6 ve 2 kilogramlık partiler halinde yakalama yaptı.Yakalanan 9 kişi haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile adli mercilere sevk edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30