banner78
banner25

İtfaiyecilerin en tatlı günü!
Her yıl 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiye haftası dolayısı ile Arslanzade Arif Meriç ve Genel Koordinatör Yusuf Sait Meriç Edirne belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürü Aydın Baskak’ı önce makamında ziyaret eden Meriç uzun bir sohbet sonrası itfaiye erlerinin bulunduğu yerde sohbeti devam etti. Arif Meriç;’’ İtfaiyecilik çok kutsal bir meslektir. İnsanların canları ve malları sizlere emanettir. Ne zaman başımız sıkışsa önce 110 itfaiyeyi ararız. Doğal afetlerde, sellerde önce siz kurtarmaya koşarsınız. O Kadar önemli bir mesleki kendi canlarınızı yok sayarak görevinizi yapıyorsunuz. Bizler sizlerin sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerekli’’ dedi.

Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürü Aydın Baskak da ;’’ Arslanzade Arif Meriç beyin bizleri ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Biz Edirne Belediyesi İtfaiyesi olarak tüm arkadaşlarımız ile 24 saat Edirnelilerin hizmetindeyiz. Gönül ister ki hiçbir yangın, sel, deprem gibi olaylar yaşanmasın. Ama maalesef böyle durumlar ile karşılaşmak durumundayız. 25 yıldır Edirne Belediyesi İtfaiyesinde görev yapmaktayım. Ve şuanda ekipmanlarımız ve ekibimiz ile burada görev başındayız. Edirne’mizin önemli işletmecilerinden Arif bey’inde bizi hatırlayıp ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Kendisine ekibim ve şahsım olarak teşekkür ederim’’ dedi.

Toplu fotoğrafın ardından Edirne İtfaiye Müdürlüğünde çalışan tüm personele Kavala Kurabiyesi ve Kallavi ikram edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30