banner78
banner25

İstifa haberlerini yalanladı!

İstifa etti, etmedi dedikodularının kısa süre içinde yayılması üzerine bugün partisinin il binasından basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Belediye Başkan adayı Prf.Dr.Ahmet Günşen partisinden istifa etmediğini ve çıkan söylentilerin dedikodudan ibaret olduğunu ifade etti.

İl Başkanı Av.Müjdat Kahve ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Belediye Meclis üyelikleri listesinin tamamlandığını ve seçim kuruluna teslim edildiğini ifade eden İl Başkanı Kahve İl merkezi başta olmak üzere yedi beldede listelerin seçim kurullarına teslim edildiğini söyleyerek “listelerde eksiklik olan yelerde bazı eksiklikler gideriliyor.Ama biz Ak parti olarak dün itibari ile İstanbul Milletvekili ve koordinatörümüz Tülay Kaynarca hanımefendi gözetiminde listelerimizi teslim ettik.Bu liste süreçleri ister istemez sıkıntılı olur.Biz elimizden gelen bütün hassasiyeti göstererek listelerin oluşturduk.Bu listeler teslim edilince gündem dedikodularla oluşturulmaya başlandı.Bizim dedikodularla işimiz yok.Bizim tek gündemimiz var.Oda proje oluşturmaktır”dedi.

Konuşmasının ardından sözü Ak Parti Edirne Belediye Başkan adayı Prf.Dr.Ahmet Günşen’e bırakan Kahve partisinin seçimlere kilitlendiğini ve 31 Mart Sabahı Ak partinin Edirne Belediyesini alacağını ifade etti.

Prf.Dr.Ahmet Günşen ise seçim çalışmalarına 2.5 aydan buyana aralıksız olarak devam ettiklerini ifade ederek 32 bin kapıyı çaldıklarını ve herkesle istişare ederek halkın istekleri doğrultusunda çalışma yaptıklarını kaydetti.

Günşen listelerin sanal aleme düşmesi ile birlikte dedikoduların oluştuğunu ve istifa ettiği yönünde haberlerin piyasada dolaştığını öğrendiğini belirterek,düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyunu bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Arkadaşlar ile birlikte her sabah kapı kapı dolaştığını ifade eden Günşen “bu sabah dolaşmadık diye çeşitli dedikodular piyasaya salınmış.Başbakanımızın Ankara’da ayalarla birlikte düzenleyeceği bir toplantıya katılmak üzere buraya gideceğiz.Bir gün önce gitmek için programlarımızı iptal ettik.Sabah çıkar akşamüzeri orada oluruz ve dinlenik bir biçimde toplantıya gireriz dedik ama dedikodular bu toplantıyı yapmamıza neden oldu”dedi.

İstifa etmediğini ve sonuna kadar partisi ile birlikte olduğunu ifade eden Prf.Dr.Günşen “birileri kendini buğday ambarında sanıyor.Demek ki birileri böyle umutlar içerisinde.Hiç kimse hayal kurmasın böyle umutlar içerisinde olmasın.Ben ve arkadaşlarım 30 Mart akşamına kadar görevimizin sonuna kadar peşinde olacağız ve görevimizi yerine getireceğiz”şeklinde konuştu.

Seçimlerin sakin bir ortamda geçtiğini ve kendisinin bugüne kadar hiç kimse için kötü bir eleştirisi olmadığını ve olmayacağını ifade eden Günşen “bir Allahın kulu şu süreç içersinde benim ağzımdan hiçbir olumsuz cümleyi duymamıştır ve duymayacaktır.Bundan sonra bu böyle olacaktır.Birileri bizim doğru yolda olduğumuzu kanıtlar bir biçimde çekildiğimiz haberlerini yaymışlar.Neden çekileyim ki?”diyerek partisi ile sonuna kadar çalışmalara devam edeceğini kaydetti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30