banner78
banner25

İşte yeni stadımız!

25 Kasım şehir stadının TOKİ ile yapılan anlaşma sonrasında devrolmasının ardından kente yeni yapılacak olan statta yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Yeni yapılan 400 yataklı hastane yakınlarına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilmesi düşünülen stat ve spor kompleksi için proje aşaması tamamlandı.Edinilen bilgiye göre 22 bin şehirci kapasiteli olacak yeni stadyum yarı kapalı çatı ve günümüz koşullarına göre dizayn edilmiş bir yapıya sahip.

Yüzme havuzu başta olmak üzere kapalı spor salonu ve diğer spor branşlarının alt yapısına göre hazırlanan stat projesi 2014 yılı içerisinde belirlenen yerde inşa edilecek.Toplam 107 dönüm alan üzerine kurulması beklenen stadın, 2 yıl içinde tamlanması bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30