banner78
banner25

İş adamları vize sorununda esneme!
Bulgaristan ile ticaret yapan üyelerimizin uzun zamandır yaşadığı vize ile ilgili sorunu görüşmek ve çözüme kavuşturmak üzere Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolosu Lubomir  Popov, Haskova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Yancho Yanev  ve Yönetim Kurulu üyesi Todor Boyadzhiev Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’u ziyaret etti.

Bugüne kadar yaptığı tüm ziyaretler ve katıldığı tüm toplantılarda Odamız üyesi işadamlarının Bulgaristan’dan vize almakta zorluk yaşadığını belirten Recep Zıpkınkurt: ‘Üyelerimiz Bulgaristan’daki fırsatları değerlendirmek, bunları ticarete ve yatırıma dönüştürebilmek için çalışıyorlar. Oda olarak bizim görevimiz onlara destek olmak ve karşılaştıkları sorunları çözmek için yardım etmektir. Bulgaristan ile ilgili ticarette önlerine çıkan vize engelini kaldırmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimi bugünde söylemek istiyorum ki işadamlarımız Bulgaristan’a Yunanistan’dan aldıkları schengen vizesi ile gidiyorlar.’ dedi.

Haskova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Yancho Yanev iki ülke arasındaki ticaretinin geliştirilmesi için çalıştıklarını ve işadamlarının karşılaştıkları sorunları çözmek için her zaman destek verdiklerini belirtirken, Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolosu Lubomir  Popov İşadamları bizler için önemli, onların sıkıntılarını çözmek, işlemlerini kolaylaştırmak için destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Yapılan görüşmeler neticesinde Odamız üyelerinin Bulgaristan vize sorunu çözüldü. Bundan sonra Bulgaristan vizesi almak isteyen işadamlarımızın  vize işlemleri kolaylaşacak ve   uzun süreli vize alabilecekler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30