banner78
banner25

İriş “Türkiye’nin bölünmesi PKK’ya ihale edilmiştir”
Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Mustafa İriş düzenlediği basın toplantısında 2012 yılını değerlendirdi ve ülkede yaşanan sorunlara dikkat çekti.
Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Erhan Demirkıran ve diğer partiler katıldı.2012 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda ekonomi,terör,sosyal yapı ve dış politika gibi konulara değinildi.
Ülkenin içinde bulunduğu durumu verdiği çarpıcı örneklerle açıklayan İriş,10 yılda devletin hazinesinden 500 milyar lirayı aşkın faiz ödendiğini ve buna rağmen ülkenin borcunun 220 milyar TL den 600 milyar TL seviyelerine çıktığını aktaran İriş “ sürekli olarak İMF’ye olan borcun azaldığına vurgu yapılmaktadır.Önce şunu bilelim ki İMF gerçekte bir banka değildir.Uluslararası tekelci sermayenin avukatlık teşkilatıdır.Madem borcumuz bitti bu 53 milyar faiz kime verilecek?”dedi.
Terör konusunda da açıklama yapan İriş terörün en büyük destekçisinin Siyonizm olduğunu iddia etti.Siyonizmin hedefinde İsrail’in dünya hakimiyetini sağlamak ve büyük İsrail devletini kurmak olduğunu belirten İriş “bu hedefe ulaşmak için Irak’ı, İran’ı Suriye’yi, Ürdün’ü Suudi Arabistan’ı Mısır ve Türkiye’yi parçalayıp kontrol altına almak.Büyük Ortadoğu projesi bu maksatla yapılmış ve de uygulanmaktadır”diyerek 10 yıla kadar bu işin biteceğini iddia etti.
ABD için Türkiye’nin jeopolitik konumunun önemli olduğunu hatırlatan İriş “ülkemiz önemli olduğu kadar bölünmesi gereken bir ülkedir ve güçlü devlet olması engellenmektedir.Türkiye’nin bölünmesi işi de PKK’ya ihale edilmiştir”dedi.
Manevi tahribatada dikkat çeken İriş Anayasa’da gençleri alkol ve kötü alışkanlıklardan koruma ile ilgili bir maddenin bulunduğunu ancak Ak parti hükümeti döneminde 2003 yılında 500 milyon litre olan alkollü içki tüketiminin 7 yılda 1 milyar 902 milyon litreye ulaştığını ve devletin alkolle mücadele konusunda yasaları uygulamadığını, buda da başarısız olduğunu ifade etti.
Dış politikada sıfır sorunla yola çıkan bir hükümetin bugün sırf sorun halinde geldiğini hatırlatan İriş “ülkemizin bütünlüğünü tehlikeye sokacak gelişmeler meydana gelmektedir.Sayın Başbakan burası bir Nato ülkesidir deyip patriotların yerleştirilmesine izin vermektedir ve bu yanlıştır”dedi ve son olarak Sadet Partisinin yakın zamanda iktidara geleceğine inandıklarını ve bu kötü gidişe tek dur diyecek partinin Saadet partisi olduğunu ve onun savunduğu Milli görüşün bunda tek çıkış yol olduğunu kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30