banner78
banner25

İnsanca uyardı, bacağından bıçaklandı!
Saraçlar caddesi üzerinde trafiğe kapalı alanda motosikletleri ile seyreden iki kişi bir vatandaşın uyarısı sonrasında az daha canında olacaktı.
Edinilen bilgiye göre Saraçlar caddesi alt kesiminde plakasız bir motosikleti kullanan iki kişi hızlı gittikleri gerekçesi ile Serdar Bafra isimli vatandaş tarafından uyarılıyor.Uyarıya sert bir dille cevap veren iki şahıs motosikleti durdurarak önce Serdar Bafra isimli şahsı darp ediyor sonrasında ise tartışmanın büyümesi ile sol bacağından bıçaklayarak motosikletleri ile olay yerinde uzaklaşıyor.
Olayı gören vatandaşların 112 sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine olayı bildirmesi ile olay yerine gelen ekipler yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak tedavi altına aldılar. Aşırı kan kaybettiği görülen yaralı şahıs yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alındı.Polis yaptığı ilk soruşturmada kavgaya karışan şahısların ve motosikletin bilgilerine ulaşarak şahıslar hakkında çevrede geniş çapta araştırma başlattı.Kavga sonrasında olay yerinde uzaklaşan motosikleti ve üzerindeki iki şahsı Uzunkaldırım civarında almayı başaran polis ekipleri şahıslardan birini yakalamayı başarırken bir diğerini uzun uğraşlar sonrasında yakalamayı başardı.
Olayı gören şahıslar Serdar Bafra isimli şahsın trafiğe kapalı alanda motosiklet kullanan iki şahsı sözlü olarak uygun bir dille uyardığını ancak bundan rahatsız olan 19 yaşlarındaki U.Ç.ve O.K. isimli şahısların önce Serdar Bafra isimli şahsı tartakladıklarını ve ardından çıkardıkları bıçak ile şahsı bacağından yaralayarak olay yerinde kaçtıklarını belirttiler.
Vatandaşlar yaşanan olay sonrasında Edirne’nin Teksas’a döndüğünü kimseyi uyarmaya gelmeyeceğini ve her önüne gelenin ya bıçak yada silah taşıdığını belirterek Emniyet yetkililerinin dada çok çalışmaları gerektiğini ifade ettiler.
Olay sonrasında yakalanan O.K. ve U.Ç. isimli şahıslar Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne ifadeleri alınmak üzere götürüldüler.Trafik ekipleri ise motosiklet üzerinde yaptıkları incelemede plakasız olduğu bilinen aracın 22 HZ 178 plakaya sahip olduğunu ancak şahısların motorun plakalarını çıkardıklarının anlaşıldığını belirttiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30