banner78
banner25

İnce geliyor!

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce seçim çalışmalarında Recep Gürkan’a destek olmak üzere Edirne’ye geliyor.

CHP Edirne Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Recep Gürkan’ın seçim çalışmalarına katılmak üzere Edirne’ye gelecek olan Muharrem İnce saat 19:30 ve 20:30 da yapılacak olan iki sokak mitingine katılarak Recep Gürkan’a destek olacak.10 Mart 2014 Pazartesi günü Edirne’ye gelecek olan İnce ilk sokak mitingini saat 19:30 da Şükrüpaşa mahallesi eski göçmen evleri önünde yapacak.Buradaki mitingin ardından saat 20:30’da Kıyık caddesi karakol karşısında bulunan sokak mitingine geçerek burada konuşma yapacak olan İnce seçim çalışmalarında bulunarak CHP’ye ve adayına destek arayacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30