banner137
banner25

İnanılmaz kazada iki kişi yaşamını yitirdi!

Edirne’de meydana gelen trafik kazasında aynı aileden iki kişi yaşamını yitirdi.

Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada aşırı hız yapan araç karşı şeride geçerek bir başka aracın üzerine düştü.Kaza sonrasında iki kişi yaşamını yitirirken 4 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Eski sanayi çarşısı önünde meydana gelen kazada,şehir merkezi istikametinden İstanbul yönüne gitmekte olan 52 BC 202 plakalı araç aynı istikamette seyretmekte olan Mediha Aydın yönetimindeki 22 HY 244 ve Aydın Kaya yönetimindeki yine aynı istikamete gitmekte olan 22 ET 894 plakalı araçları sollayacağı sırada,aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujlara çarparak karşı yöne geçti.Bu esnada karşı yönden gelerek şehir merkezi istikametine gitmekte olan İlker Aydoğdu yönetimindeki 43 SD 175 plakalı aracın üzerine düşen 52 BC 202 plakalı araç taklalar atarak durabildi.

Kaza sonrası olay mahalli savaş alanına döndü.4 aracın karıştığı kazada etraf cam kırıkları ile dolarken araçlardan savrulan parçalar yollara saçıldı.

Yaşanan talihsiz kazada 52 BC 202 plaka sayılı aracın sürücüsü Uğur Kahraman aracından sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi.Aynı araçta bulunan annesi Sakine Kahraman ise araçtan savrularak dışarıya fırladı.Olay yerine gelen çok sayıda ambulansın sağlık ekibi tarafından yapılan müdahale sonrasında Sakine Kahraman kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken aynı araçta bulunan 13 yaşındaki Sezer Kahraman’ın ise durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Karşı yönden gelen 43 SD 175 plakalı aracın sürücüsü İlker Aydoğdu ve yanında bulunan Selma Çırak ve Fevriye Arslan isimli şahsılarında hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Öte yandan olay sonrasında kaza mahalline gelen Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan kaza hakkında bilgi vererek kazada 2 kişinin yaşamını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralı olarak tedavi altına alındığını belirtti.Kazanın aşırı hız ve dikkatsizliğe bağlı olduğunu belirten Ceylan “burada aşırı hız olduğu ortada.Karşı şeride geçebilmesi için aşırı hızlı seyretmesi gerekmekte.Yaşanan bu olayda bunun en somut göstergesi”dedi.

Kazayı gören gördü tanıkları ise 22 HY 244 plakalı aracın eski sanayi çarşısı içinden çıktığını,diğer araç 22 ET 894 plakalı aracında şehir merkezi istikametinden İstanbul istikametine doğru gittiğini, bu sırada 22 ET 894 plakalı aracın çıkış yapan aracı görerek bir anda sol şeride yani aynı yöne gitmekte olan 52 BC 202 plakalı aracın önüne direksiyonu kırdığını ve sonrasında aracın orta refuja çarparak karşı yöne geçtiğini ve şehir merkezi istikametine gitmekte olan 43 SD 175 plakalı aracın üzerine düştüğünü ifade etti.

Kaza sonrası polis olay yerinde inceleme başlattı.Kazada yaşamını yitiren ve ehliyetsiz olduğu yapılan sorgu sonrasında öğrenilen Uğur Kahraman cesedi ise sıkıştığı yerden Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesi ile çıkartılarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi morguna götürüldü.

Kazanın meydana geldiği cadde ise yaklaşık 2 saat kadar araç trafiğine kapatıldı.

Olay yerine gelen Kahraman ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi.Yaşamını yitiren Kahraman’ın yanında annesinin bulunduğu ve kazada yaşamını yitirdiği,diğer yaralı Sezer Kahraman’ın ise kardeşi olduğu öğrenildi.Kahraman’ın Edirne’de inşaat işlerinde çalıştığı belirtildi.









banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30