banner137
banner25

Hurda davası ertelendi!
Edirne Belediyesi’ne ait 10 kamyon hurdanın alınmasıyla ilgili olarak Edirne 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ikincisi de ertelendi…
 
Belediye Başkan Yardımcısı Murat Muratoğlu, Zabıta eski Müdürü Sefa Pirko ve Güvenlik Şefi Hasan Balcı’nın yargılandığı davanın ikinci duruşması bugün Edirne 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Sanıkların katılmadığı davaya müşteki olarak Şükrü Benli ve sanık avukatları katıldı.
            Sanık avukatları müvekkillerinin üzerine atılı suçları kabul etmezken, hurdaların, bazı belediye yetkililerinin bilgisi dâhilinde alınarak götürülmesi konusunu ortaya çıkaran eski Belediye Meclis Üyesi ve yazar Şükrü Benli ise ortada bir usulsüzlük olduğunu belirtti. Kamuoyu adına bu suç duyurusunda bulunduğunu yineleyen Benli, “Ben davaya konu hurdaların kimlere peşkeş çekildiğinin tespitini talep ediyorum” dedi.
            Mahkeme heyeti de karar verilmek üzere dosyanın incelenmeye alınması nedeniyle duruşmayı 25 Eylül tarihine erteledi.
 
1 ila 3 yıl arası hapisleri isteniyor
 
            Bilindiği gibi Edirne Belediyesi’ne ait Paşaçayırı mevkiindeki depolardan geçtiğimiz Mayıs ayında kamyonlara yüklenerek alınan hurdalarla ilgili Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve Cumhuriyet Savcısı İsmail Polat, hazırladığı iddianamede sanıklar hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istenmişti
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30