banner137
banner25

Hızını alamayınca devrildi!

Edirne-Kıyık Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında biri kişi yaralandı.

Süt ve süt ürünleri taşıyan özel bir firmaya ait kamyonet önüne kıran araca çarpmamak için direksiyonunu kırınca yan yattı.

Akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Volkan Göçgün yönetimindeki 22 HH 147 plakalı süt ve süt ürünleri taşıyan kamyonet Kıyık caddesi istikametinden Orduevi istikametine seyir halindeyken, aynı istikamete seyretmekte olan bir başka süt firması aracını önünde aniden durması üzerini direksiyonunu kırınca cadde üzerinde yan yattı.Yan yatan kamyonet Orduevi istikametinden gelerek Margi Market aralığındaki Kadirhane caddesine dönüş yapmak isteyen Selahattin Kat isimli doktorun 22 AS 492 plakalı aracının üzerine düşmekten son anda kurtuldu.

Yan yatan kamyonetin sürücüsü emniyet kemeri bağlı olmadığı için yan yatan tarafa düşünce hafif şekilde yaralandı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araç içinden çıkartılan aracın sürücüsü Volkan Göçgün, yapılan ilk müdahale sonrasında Edirne Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı ise bir iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Görüntülere göre kaza anında önünde duruş yapan bir başka süt ve süt ürünleri firmasına ait araç, devrilen kamyonetteki meslektaşına yardım etmektense olay yerinden hemen uzaklaşıyor ve kayıplara karışıyor.

Kazayı izleyen çok sayıda meraklı kalabalık ise polisin uyarıları sonrasında olay yerinden uzaklaştırılırken, yan yatan araç gelen vinç yardımı ile düzeltildi.

Yetkililer kazaya hızlı dönüşün neden olduğunu ancak önünde duran araca çarpmamak için böylesi bir hareketin yapıldığını ifade ederken bu tip araçlarda böylesi kazaların her zaman olabileceğini kaydettiler ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini hatırlattılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30