banner78
banner25

Her taraf kokuyor!

Yeni yerleşim bölgesini son bir aydan bu yana saran kötü koku vatandaşı bezdirdi.

Yazın sıcağında cam, kapı açmak veya balkonunda oturmak isteyen çok sayıda vatandaş kanalizasyonlardan geldiği belirlenen kokudan dolayı bu zevkten mahrum oldular.

Özelikle Fatih,Koca Sinan ve Şükrüpaşa gibi büyük mahallelerden geçen yağmur suyu atık toplama kanallarından geldiği belirlenen pis kokunun çevreyi ve vatandaşları etkiler duruma gelmesi halın tepkisine neden oluyor.

Söz konusu kanallara Belediye tarafından kanalizasyon bağlandığını iddia eden vatandaşlar “bunlar zamanında adından da anlaşılacağı üzere İller Bankası tarafından yağmur suyu atık toplama kanalı projesi olarak ilimize yaptırıldı.Burada amaç geniş büzlerin içinden geçen yağmur suyunu toplayarak drenaj sayesinde Meriç nehrine atmaktı.Ancak belediyenin bazı noktalarda kanalizasyonları bu sisteme bağladığı biliniyor.Bu yüzdende dev borular içinde kanalizasyon atıkları dolaşıyor ve hava sirkülasyonundan dolayı koku etrafa yayılıyor.Burada sorumlu belediyedir”diyerek belediyenin yada ilgililerin gereğini yapmasını istediler. 

banner148
Anahtar Kelimeler:
EdirneKanalizasyonKoku
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30