banner78
banner25

Her şey ofsayt!
Bal liginde şampiyonluk hesapları yapan Edirnespor GK kulübüne TFF’den ceza geldi.
Geçtiğimiz haftalarda kendi evinde konuk takım Suadiye Belediye Sporu konuk eden ve gösterdiği mücadele karşısında rakibini 3-0 mağlup eden Edirnespor GK kulübü cezalı durumdaki oyuncusunu oynattığı gerekçesi ile cezalı duruma düşerek kazandığı maçı kaybetti.
3 Şubat Pazar günü oynanan maçta cezalı durumdaki Tayfun Aydın isimli futbolcusunu oynatan ve bu maçta cezalı olmasına rağmen birde gol atan futbolcunun maç cezalısı olduğu ve yöneticilerin bile bile bu futbolcuyu oyuna soktuğu tespit edildi.
Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinde yayınlanan cezai açıklamaya göre Edirnespor Gençlik- Suadiye Bld.spor BAL müsabakasında tedbirli iken müsabakaya katılarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, Edirnespor GK idarecisi O.İnanç Haseki’ye Edirnespor Gençlik- Suadiye Bld.spor BAL müsabakasında tedbirli futbolcuyu müsabakaya katılmasını temin ederek oynatarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan takdiren 30 gün hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 300.-TL (ÜÇYÜZ TÜRK LİRASI ) para cezası verilmesine, Edirnespor Gençlik kulübü hakkında; 03.02.2013 tarihinde oynanan Edirnespor Gençlik- Suadiye Bld.spor BAL müsabakasında tedbirli futbolcunun müsabakaya katılmasını temin ederek talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan (0-3) hükmen mağlup sayılmasına karar verildiğini açıklaması kulüpte bomba etkisi yarattı.
Buna göre Bal ligi 11 nci grupta 5 nci sırada mücadele eden ve puanı 33 olan Edirnespor GK nın puanı 30 a düşürülmüş oldu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edirnespor'lu 11 yıl önce

sizde sözde edirneliler olarak kına yakın .

Avatar
Hasan Kuşku 11 yıl önce

bunlar bu takımın başına geldiği günden bu yana olmadık işler çeviriyorlar.babası belediyede yıllardır iş peşinde,oğlu yani hakan sedefçi zaten askerlik konusundan yaralı sahte diploma işi var cezada aldı.kulüpte de bunların olması gayet normal.oğluda aynı babasına çekmiş hatırlayın edirnesporu ne hale getirdiler.bu kulübünde sonu bu.alınanlar verilenler hey gidi hey...uyuyun edirneliler

Avatar
hasan coşkun 11 yıl önce

son açıklamalara göre kulübün bu durumda hatası yok gibi görünüyor. tff gönderdiği yazıda tedbirden bahsetmemiş. web sitesinde yapılan açıklama da maç oynandıktan sonra yapılmış. buradaki hata kulübe değil tff ye ait. hem de fahiş bir hata.

banner30