banner78
banner25

Her kesime kendini anlatıyor!
 AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, 21 Ocak 2014 Salı günü gerçekleştirdiği ziyaretlerle toplumun her kesiminden insanı kucaklamaya devam etti. Edirneli hemşehrilerinin, Edirne’ye hizmet etmek için görev verdikleri takdirde gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Günşen, sadece partisinin değil,  tüm vatandaşları kucaklayarak halka açık bir belediye başkanı olacağını belirtti.

Güne Abdurrahman Mahallesi Süle Çelebi Camii’de sabah namazı ile başlayan Günşen, ardından cami cemaatiyle birlikte kahvehanede çay ve simit eşliğinde sohbet etti. Öğlen programında ise; Beykent Koleji, Bahçeşehir Koleji ve İpekyol Fabrikası’nı ziyaret etti. İpekyol Fabrikası’nda çalışanlarla birlikte öğle yemeği yedikten sonra personel ile sohbet etme imkânı bulan Prof. Dr. Günşen, Edirne’yi Türkiye’nin parlayan yıldızı, Balkanların merkezi haline birlikte getireceklerini vurguladı.
Ziyaretlerine Edirne Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Müdürlüğü ile devam eden Ak Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, daha sonra Ulusoy Plaza ve Tabipler Odası ziyaretleri ile devam etti. Günşen, günü Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki çat kapı ev ziyaretleriyle sonlandırdı.

‘Edirne’nin kaybedecek bir dakikası yok’

Ziyaretleri sırasında vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof.Dr. Günşen, 30 Mart’ta yerel yönetimi kazandıkları takdirde ekip arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti. Günşen, “Çok çalışarak Edirnemizi layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız. Çünkü biz Edirne’nin potansiyeline, insanına inanıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak neler yapacağımızı anlatıyoruz. Bizim gönlümüz geniştir, sadece Ak Partililerin değil, tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağız. Edirne’mizi Türkiye’nin parlayan yıldızı ve Balkanların merkezi haline birlikte getireceğiz. Edirne’nin bırakın bir dönem daha kaybetmeyi, bir dakika dahi kaybetmesine tahammülümüz yoktur. Bunun için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30