banner78
banner25

Hatemi Devlet Hastanesi'ndeydi,
 Edirne Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı Edirne Devlet Hastanesi’nin periyodik olarak düzenleyeceği ilk seminerin konuğu, alanında ün yapmış Prof. Dr. Hüsrev Hatemi oldu.

Edirne Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen ve alanında ün yapmış Prof. Dr. Hüsrev Hatemi’nin konuşmacı olarak katıldığı “Türkiye’de Tıp Tarihi” konulu konferans 09 Nisan 2014 Çarşamba günü Edirne Devlet Hastanesi’nin Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 
Ünlü Prof. Dr. Hüsrev Hatemi; “Beni buraya çağıran ve bana bu fırsatı veren; Edirne Devlet Hastanesi Yönetimine ve öğrencim olan Uzm.Dr. Servet Altay’a teşekkür ederim.” diyerek başladığı konuşmasında, bazı şehirlerin kendisi ve dünya için özel olduğunu vurguladı. Ayrıca şunları ekledi; “Edirne benim için güzel bir şehirdir. Edirne’ye her gelişimde yeni bir heyecan ve mutluluk duyuyorum.” diyerek, ‘Türkiye’deki Tıp Tarihi’ hakkında davetlilere ayrıntılı bilgi verdi. 
Edirne Devlet Hastane Yöneticisi Op.Dr. Gürhan Çelik; “Prof.Dr. Hüsrev Hatemi hocamızı aradığımda sağ olsun davetimizi çok sıcak karşıladı. Bugün Türkiye’deki Tıp Tarihi konusundaki engin bilgilerini bizlerle paylaştı. Bizleri kırmayıp Edirnemize gelerek bizlerle birlikte olduğu için kendisine çok teşekkür ederiz.” dedi.

İlginin yoğun olduğu semire; Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ertem, Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İlhan Açıkgöz, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Oğuz Öksüzler, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Selma Heves, Edirne Devlet Hastanesi Yönetici Uzm.Dr. Gürhan Çelik, Sultan II.Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi Sorumlusu Hakan Akıncı, Doç.Dr. Ratıp Kazancıgil, Prof.Dr. Armağan Tuğrul, Prof.Dr. Murat Tuğrul, Prof.Dr. Sibel Güldiken ve sağlık çalışanları katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30