banner137
banner25

Hatayı düzelttiler!

CHP’li Edirne Belediyesi haberimiz üzerine harekete geçerek kaldırdığı Atatürk posterinin yerine yenisini koydu.

Yaklaşan yerel seçimler için reklam çalışmalarına başlayan ve kentin değişik noktalarına reklam billboardları koyan Edirne Belediyesi yer belirleme konusunda yaptığı hatadan haberimiz üzerine geri döndü.

Mimar Sinan kapalı spor salonu yanında bulunan Tredaş’a ait elektrik trafosunun üzerine 2003 yılında dönemin belediye başkanı merhum Cengiz Varnatopu tarafından konulan ve sonrasında Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin talimatıyla sırf Anavatan partili Belediye Başkanı Cengiz Varnatopu koyduğu gerekçesi ile kaldırtılan ve halktan gelen tepkiler sonrasında yeniden yerine konulan Atatürk resmi geçtiğimiz günlerde yeniden kaldırıldı.

Üzerinde Türk,Öğün,Çalış, Güven sözlerinin yer aldığı dev resmi kaldırılan Edirne Belediyesi konuya hassasiyet göstererek kısa süre içinde yeniden aynı resmi yerine koydurttu.

Vatandaşlar hatanın kısa süre içinde düzeltilmesini olumlu karşılarken, “haber yapılmasaydı konulacağı yoktu”diyerek belediyenin yaptığı bu davranışı anlamsız bulduklarını ifade ettiler. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30