banner78
banner25

Hastaya heyet eziyeti!
Edirne Devlet Hastanesinde bugün yaşanan bu görüntü hasta haklarından uzak olunduğunu açıkça gösterdi.

Edirne devlet Hastanesi ikinci katında bulunan heyete getirilen ve alacağı rapor için uzun süre sedyede bekletilen 86 yaşındaki yaşlı kadın görenleri hayrete düşürdü.Edinilen bilgiye göre rapor almak için heyet huzuruna sedye ile çağırılan ve diğer hastalar gibi kapıda bekletilen yaşlı kadının saatlerce sedye üzerinde beklediği iddia edildi.Koridorların kalabalık olması ve hastaların poliklinikler önünde beklemesi yaşlı kadının uzun süre bekleyenler tarafından hayretler içinde seyredilmesine neden oldu.

86 yaşındaki Ayşe Bahçeci’nin sedye ile taşınması işine ise oğlundan başka yardım eden olamaması Sağlık Bakanı olan Edirne için adeta bir utanç tablosu olarak algılandı.

Son günlerde Devlet Hastanesinin kamu Hastaneler Birliği çatısı altına sokulması ile kalitesinin düştüğünü belirten bazı doktor ve hastalar ise yaşanan görüntülerin 3 ncü dünya ülkelerimde bile artık yaşanmadığını ancak günümüz Türkiye’sinde bunların çok normal görüntüler olduğunu kaydettiler.

Bu tür hastaların koridor koridor dolaştırılmasının doğru olmadığını belirten vatandaşlar ise “heyet çay sigara keyfini bir arada yaparak rapor hazırlıyor.Kalkıp kimse hastanın yanına giderek iş yapmıyor.Hastalar sedyede ölse kimsenin umurunda değil ve sorumlulukta kimse almaz.Maalesef gerçek bu.Sağlık Bakanımız bunları görsün.Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan btak 11 yıl önce

yaziklar olsun birde saglik bakani bu ilden

banner30