banner137
banner25

Hani yetiştiriyorduk?
Kentteki peyzaj çalışmalarını hemen hemen her gün yenileyen Edirne Belediyesinin "yetiştiriyoruz"dediği çiçekleri özel bir çiçekçiden aldığı ortaya çıktı.
Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentte yapılan çiçeklendirme çalışmalarının yıllarca eleştirilmesi ve bu eleştiriler karşısında “kendimiz ekiyoruz ve yetiştiriyoruz” açıklamasını yapan Başkan Sedefçi’nin bu açıklamalarının aksine çiçeklerin özel bir firmadan alındığı görüldü.
Özellikle menekşe çiçeklerinin sandıklarla alınarak yeni düzenlemesi yapılan yaya kaldırımları ve refujlara ekilmesi akıllara yetiştiremiyorlar mı sorusunu getirdi.
Çiçeklerin sandık sandık alınmasının tezat olduğunu ifade eden vatandaşlar “hem yetiştiriyoruz diyorlar hemde çiçekleri özel bir firmadan alıyorlar. Allah bilir parasız alıyorladır.Ama kimse kimseye parasız ve karşılıksız bir şey vermez”diyerek görülen durumu eleştirdikler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30