banner78
banner25

Halkla ilişkiler semineri başladı!
 Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğünce düzenlenen "Kamu Kurumlarında Basın ve Halkla İlişkiler Çalışmaları" eğitimi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının (ETSO) seminer salonunda bugün başladı.
Eğitim programının sunuş konuşmasını yapan Şube Müdürü Uğur Ülgen, "Kurum ve kuruluşların, faaliyetleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmeleri ve onlardan gelen tepkileri değerlendirmeleri bir zorunluluk hâline gelmiştir. Bu çerçevede Basın ve Halkla İlişkiler alanındaki kurumsal tecrübemizi diğer kamu kurumlarıyla paylaşmayı uygun gördük." dedi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü hakkında kısa bir sunum yapan Ülgen, eğitimin Genel Müdürlükten gelen uzman bir ekip tarafından verileceğini ve üç gün süreceğini belirtti.

            --İlk Ders, İl Müdürü Fikret Dişlioğlu'ndan-
Sunuş programından sonra verilen tanışma arasının ardından ilk derse başlayan İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, kurumsal olarak iletişim alanında önemli bir görevi yerine getirdiklerini, iletişimsiz bir ortamın mümkün olmadığını kaydetti.

Ders olarak "Kitle İletişim Araçları" alanını seçen Dişlioğlu, Edirne özelinde ve Türkiye genelinde karşılaştıkları genel iletişim yaklaşımlarını örnekler vererek anlattı ve kitle iletişim araçlarının nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceği konusunu dile getirdi.
ETSO seminer salonunda icra edilen eğitim programı, 24 Ocak 2014 Cuma günü öğleden sonra sertifikaların verilmesinin ardından sona erecek.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30