banner78
banner25

Hafta sonu tek yön!
Hafta sonları vatandaşların yoğun olarak rağbet gösterdiği Karaağaç yolu trafik konusunda tıkanma noktasına gelirken yetkililer bu tıkanıklığı aşmak adına kent içi trafiği masaya yatırdılar.
Edirne Valisi Hasan Duruer başkanlığında toplantı yapan ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, İl Müftüsü Emrullah Üzüm ve Müze Müdürü Kasan Kara’nın da katılımıyla gerçekleşen toplantı yaklaşık bir saat sürdü.
Toplantı sonrasında Selimiye cami çevresinde gevşen satan satıcılar başta olmak üzere,faytonlar ve otoparklar konusunda bir çok düzenleme yeniden yapılırken kavşaklarda sinyalizasyon sistemi ve sürüş görüşüne engel olan bitkiler tek tek elden geçecek.
Konu hakkında açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Edirne adına güzel gelişmeler olduğuna dikkat çekerek yapılan toplantıdan memnuniyet duyduğunu ve Edirne Valisi ile beraber el ele vererek güzel şeylere imza atmak istediklerini kaydetti.Sedefçi konuşmasında “ben kentin güzelleşmesinden yanayım.Hafta sonları ciddi manada trafik keşmekeşi yaşanıyor.Özellikle Karaağaç yolu hafta sonu içler acısı durumda.Trafik konusunda tıkanlık büyük sıkıntı yaratıyor.Bunun için hafta sonları bu güzergah tek yön olacak şekilde düzenlenecek”dedi.
Karaağaç yolunda yapılacak ve sadece hafta sonları geçerli olacak uygulama ile konulacak tabelalar sayesinde Karaağaç istikametine gidiş tek yön dönüşte ise yine tek yön olarak Bosnaköy ve süvari köprü yolu üzerinde acil durumlar dışında mecburi istikamet olarak tek yön şeklinde olacak.
banner148
Anahtar Kelimeler:
Karaağaç Yolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan coşkun 11 yıl önce

bosnaköy yolu o trafiği kaldırmaz. yol bazı yerlerde çok dar. ağaç ve çalılar yer yer yolu daraltıyor. otobüsler kamyonlar bazı yerlerden zar zor geçebiliyor. askeri tırların bazı yerlerde ağaçlara sürtünerek ilerleyebildiğini görebiliyorsunuz. o yol derhal gözden geçirilip genişletilmeli.

Avatar
Emren Güray Mert 11 yıl önce

bu ancak geçici bir çözüm olabilir. en iyisi meriç nehri'ne yeni köprü yapmak.

banner30