banner137
banner25

Güvenlik hat safhadaydı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne mitinginde alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti.Mitingin yapılacağı alanın çevresinde deyim yerindeyse kuş uçurtmayan polis çevrede bulunan iş yerlerinin de açılmasına olanak tanımayınca esnaf yaşanan duruma tepki gösterdi.

Gökyüzünde uçan ve sürekli olarak kayıt yapan helikopterin yanı sıra miting alanında sürekli kayıt yaparak yüz tanıma sistemi sayesinde anında sabıka kayıtlarına göre karşılaştırma yapan bir aracın bulunması dikkat çekti.Miting alanına giren her kişinin yüz kaydını alan ve yazılım sayesinde Emniyet kayıtlarında bulunan sabıkası olan kişileri an ve an tanıyan kayıt aracı 8 kamerası ile güvenliğin hat safhada olduğunu gösteren en önemli unsurların başında geliyordu.

İstanbul başta olmak üzere,Kırklareli,Çanakkale, Tekirdağ illerinde bulunan polis güncün desteği ile alan ve çevresinde güvenlik sağlanırken özel korumalar sayesinde alanın da kameralar vasıtasıyla gözlendiği, çatılarda bulunan keskin nişancılarlada alanın sürekli gözetim altında tutulduğu belirtildi.

  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30