banner78
banner25

Gürkan

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN, sandığa sahip çıkmanın önemini vurguladı.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, “Temiz Edirne, temiz Türkiye için sandığa sahip çıkacağız” dedi.  Gürkan, açıklamasına şöyle devam etti:
“Bir kişi, yönetimin başı, yolsuzluktan dolayı yargıdan kaçmak için, polislerin, savcıların, hakimlerin, yöneticilerin görev yerlerini değiştirirse, görev yapan personeli açığa alırsa, kendini aklamak için dava dosyasındaki delillerin yok edilmesi için atadığı yeni savcılar dosya ve delillerin yok edilmesi için talimat verirse, buradan tek sonuç vardır.

Çıkıp halkının önüne ben yapmadım diyemiyorsa buradan tek sonuç vardır. Sadece montaj deyip geçiştiriyorsa, bunların üzerine ben yargıda değil, sandıkta hesap veririm diyorsa buradan tek sonuç vardır.

Birde tüm bunların üzerine 30 Martta yapılacak yerel seçimlerde 30 seçim çevresinde toplamda bastırılan birleşik oy pusulasının sayısı 141 milyon 654 bin 161 adet olduğuna dair bilgiler ortaya çıkıyorsa buradan tek sonuç çıkar.

YSK oy kullanacak seçmen sayısını açıkladı. 52 milyon 695 bin 831 kişi oy kullanacak. Peki sormak istiyorum. Bastırılan oy pusulası ile seçmen sayısı arasındaki fark ne olacak. Çünkü fazla bastırılan oy pusulası sayısı 88 milyon 958 bin 330 adet.

Hadi diyelim fire verilir diye 10 milyon oy pusulasını fazla bastırdın. Geri kalan oy pusulaları ne olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Sonuçları ve Sandık Takip Sistemini hayata geçirdi.

HEP BİRLİKTE SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçim sonuçlarının kontrolü CHP BİTEM ekibi tarafından geliştirilen; web ve mobil ortamlarda kullanılabilecek “CHP Seçim Sonuçları Takip  Sistemi” (secimtakibi.chp.org.tr) ile gerçekleştirilecek. Ülke çapında her sandığın sonucu CHP görevlileri tarafından sisteme girilecek ve YSK tarafından ilan edilen sonuçlarla karşılaştırılacak. Olası hatalara yasal süre içinde itirazların yapılması ve takip edilmesi sağlanacak.

Ayrıca, 30 Mart 2014 tarihinde tüm yurttaşlarımızın da aktif olarak sandık sonuçlarını denetlemeleri ve belirledikleri hataları iletmelerini sağlamak üzere "CHP Sandık Takip Sistemi" (sts.chp.org.tr) geliştirilmiştir. Hangi siyasi görüşe yakın olursa olsun, doğru ve güvenilir bir seçim isteyen tüm yurttaşlarımız bu sistemi kullanabilirler. 30 Mart 2014 akşamı yurttaşlarımız oy kullandıkları sandığın ilan edilen (ilgili yere asılan) sonuçlarını bir kağıda not edebilirler ya da olanakları varsa fotoğrafını çekebilirler. Gece boyunca ve takip eden 48 saat içinde sts.chp.org.tr adresine girerek YSK tarafından açıklanan sonuçlarla karşılaştırabilirler. Belirledikleri hataları diledikleri parti ve kuruma iletebilirler.

Doğru ve Güvenilir bir seçim hedefine, tüm Türkiye’nin katkılarını bekliyoruz.”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30