banner137
banner25

Gürkan

CHP Edirne Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Recep Gürkan katıldığı bir televizyon programında Ak parti Edirne İl başkanı av.Müjdat Kahve’yi hedef alarak “hodri meydan.Seçimi kazanamazsa siyaseti bıraksın.Ben kazanamazsam ben bırakacağım.Ama o bırakacak mı?”dedi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile Recep Gürkan’ı eleştiren Müjdat Kahve Gürkan’ın Trakya Üniversitesinde uzun yıllar yaptığı genel sekreterlik dönemimin şeffaflığını sağlamasını ve o konudaki üzerindeki zanları ortadan kaldırmasını, o dönemde partizanca yapılan uygulamalar,adam kayırmalar işe almalarda ve özelikle koskoca Trakya Üniversitesinin iflas etmesinde Recep Gürkan’ı bir numaralı müsebbip gibi göstererek o dönemim hesabının sorulması gerektiğini söylemesi üzerine “her yıl Sayıştay tarafından denetime tabi tutulmuştur ve hesabını vermiştir.Her yıl YÖK müfettişleri tarafından denetime tabi tutularak hesabı verilmiştir.Bana bugüne kadar bir hesap sorulmadı.Eğer sayın Kahve’nin elinde bir hesap varsa ve sormuyorsa namerttir,müfteridir, onursuzdur”dedi.

Seçimleri kazanıp kaybetme iddialarına “hodri meydan” diyerek cevap veren Gürkan “seçimi kazanamayan siyaseti bıraksın.Öyle il başkanlığını falan değil.Kahvenin kaçıncı seçimi bu?Hala o koltukta oturmaya devam ediyor.Bu ülkede bu şehirde seçimi kazanamayan siyaseti temelli bıraksın”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve’ye yönelik eleştirilerini sürdüren Gürkan “gece 12’lerden sonra gece iki buçuk,üçlere kadar Meriç kenarında kimin evine gitiniz,neyin pazarlıklarını yaptınız neyin anlaşmasını yaptınız,kimlere finans sözü verdiniz kimlere destek sözü verdiniz?çıkın önce bunu anlatın”dedi.

Edirne halkının yaşanan bu süreç sonrasında oylarını bölmeyeceğine inandığını belirten Gürkan seçim sonuçlarını hep birlikte göreceğiz şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30