banner137
banner25

Gürkan

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını gezmeye, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye, Edirneliler ile buluşmaya devam ediyor.
Önceki gece Kıyık Sakinleri ve esnafıyla birlikte olan Gürkan, coşkulu ve sıcak karşılamaları dolayısıyla Kıyık sakinlerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti. Edirne halkı teveccüh göstermekte, bizlerde bunun karşılığını vermek için daha çok çalışmaya devam etmekteyiz. Bizim sevdamız Edirne sevdası. Edirne’de üst düzey görevlerde bulundum. 30 yıldır Edirne’ye hizmeti hiçbir zaman iş olarak görmedim. Edirne halkına hizmet etmek benim için bir onurdur. Daha güzel, daha zengin bir Edirne, fark yaratacak adımlarımız ve birlikteliğimiz ile hayat bulacaktır dedi.
CHP Edirne belediye Başkan adayı Recep Gürkan, ayrıca önceki gün Edirne Vali Yardımcılarını ve vilayette çalışan memurları ziyaret etti. Gürkan, Vali Yardımcıları Haluk Nuri Ballı, Ayhan Özkan, Beyazıt Tanç, Tali Altınok, Nedim Özırmak ve Hasan Hüseyin Can’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Gürkan ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, daha güzel bir Edirne için yola çıktığını dile getirerek, “Edirne çalışmalarımızı herkesle paylaşıyorum, Edirneliler her şeyin en iyisini hak ediyor. Kentteki tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve kurumlarla görüşüyorum, 30 Mart'tan sonra Edirne için hep birlikte çalışacağız” dedi. Sevgi, saygı ve işbirliği içinde görev ve sorumluluk anlayışıma ilave olarak, gönül bağım olan Edirne’ye hizmet etmek benim için onurdur. Bu onuru hepimizin yaşamaya hakkı olduğu düşüncesiyle yola çıktım. Her fırsatta söylediğim gibi bu kentte nefes alan herkes yeni yönetimimizde söz sahibi olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.
Çalışmalarımız her gün yoğun bir tempoda sürmektedir. Edirne’yi ileriye taşımanın adımlarını atmak, ancak çalışmakla mümkün olabilir, Cumhuriyet Halk Partisini en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız diyen Edirne Belediye Başkan Adayı Gürkan, Vali Yardımcılarını ziyaret ettikten sonra, esnaf ziyaretleriyle çalışmalarına devam etti.  Gürkan’a gezilerinde Edirne halkı büyük bir ilgi ve destek veriyor. Vatandaşlar, Cumhuriyet’in savunucusu, Edirnelilere hizmet sevdalısı Recep Gürkan’ın arkasında olduklarını ifade ederek, “Edirne’nin yetiştirdiği Recep Gürkan’a desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Recep Gürkan’ı destekleyerek, Edirne’de yeni bir dönemin yaşanmasını sağlayacağız” diye konuştular.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30