banner78
banner25

Gürkan
 CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törende, CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt ve CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş hazır bulundu. CHP’ye katılanların rozetleri törenle takılırken, DSP’nin Belediye meclis üyeliği listesinde 26’ıncı sırada bulunan Sedat Küçükarda dikkat çekti. Önceki yıllarda DSP’li olan Küçükarda, törenle rozetini takarak CHP saflarında yerini almış oldu.
Törende konuşan CHP Edirne Belediye Başkan adayı Sayın Recep Gürkan, yerel seçimler için saha çalışmalarına başladıklarını belirterek, hız kesmeden çalıştıklarının altını çizdi. Gittiği her yerde halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getiren Gürkan,  “Dün sabah itibariyle mahalle gezilerine başladık. Ayrıca dün itibariyle ilk gece mahalle gezilerine de başlamış bulunuyoruz. Dün 120’nin üzerindeki araçla mahallelere gittik. Gece çalışmalarımızın ilkinde böyle kalabalık bir konvoyun olması partimizin ne denli güçlü olduğunun göstergesidir” dedi.
 Gürkan, Edirne halkından olumlu sinyaller aldığının altını çizerek, şunları söyledi.
“Cumhuriyetin savunucusu Edirneliler bana büyük bir yakınlık göstermekte. Bu bana büyük mutluluk ve onur vermekte. Bizler birilerini bir yere getirmek için bu yarışa girmedik. Öyle olsaydı siyaseten üst noktadaki yerimi bırakıp buraya gelmezdim. Edirnelilere hizmet etmek benim için onurdur, gururdur. Edirne halkı bana nerede görev verirse yapmaya hazırım. Ben inanıyorum ki 30 Mart günü AKP’nin çöküşünün başlangıç tarihi olacaktır.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Mart günü saat 15.30’da Selimiye Meydanında bir miting düzenleyeceğini de ifade eden Gürkan, tüm Edirnelileri bu mitinge davet etti.Gürkan ayrıca basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
DSP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi’nin ‘CHP’deki bazı güçler benim açıklamamı engelledi’ açıklamasına,  Gürkan, “Su akar yolunu bulur. Sedefçi’ye yolunda başarılar diliyorum. İsminin açıklanmama sebebini Sayın Sedefçi iyi biliyor. Kimin engellediğini de biliyor” açıklamasında bulundu.
Yerel seçimlerde yapılan hakaretlerle ilgili bir soruya ise Gürkan, “Ben hukuka her zaman güvendim. Böyle hakaretler hakkında yasal mücadelem olacaktır. Kimse yasaların ve hukukun üstünde değildir. Gereken neyse yapacağım. Hakkımı da yasal yollarla arayacağım” yanıtını verdi.
Gazetecilerin, “Başbakan'ın telefon dinlemeleri ve internette ortaya çıkan ses kayıtları hakkında neler düşünüyorsunuz?” sorusuna Gürkan, “Ben Türk adaletine inanıyorum. Bu kadar milletin gözünün içine baka baka yapılanlar, asla kabul edilemez ve asla unutulmayacak bir hadisedir. Sayın Başbakan ve bakanlarımız yaşanan bu gelişmelerden sonra istifa etmelidir” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30