banner137
banner25

Günşen
 Edirne’nin çevresel sorunlarına dur demek için yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, bunu başarabilmek için azimli olduklarını söyledi.

27 Şubat 2014 Perşembe Günü tanıtım çalışmaları kapsamında başkan adayı, sabah namazı ile birlikte Kıyık Gençlik Kıraathanesi’nde cemaat ile çay ve simit eşliğinde sohbet etti, Trakya Üniversitesi Tıp ve Eczacılık fakültelerini ziyaret etti, çat kapı ev ziyaretleriyle de çalışmalarını sonlandırdı.

‘Halkıma güveniyorum’

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını daha da çok yoğunlaştırdığını ve halkına güvendiğini belirten Günşen, “30 Mart’a adım adım yaklaşıyoruz. Edirne’yi seviyorum ve halkıma güveniyorum. Halkımız teveccüh buyururlarsa mahalli yönetim görevini bize verecektir. Edirne’miz için çok çalışıyoruz ve 30 Mart’tan sonra da daha fazla çalışarak Edirne’nin fiziki, sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarına dur diyeceğiz” dedi.

‘Meriç ve Tunca’nın pırıl pırıl akmasının vakti geldi’

Edirne’nin hak ettiği değeri yakalayamadığını ve bu yüzden çağ dışı uygulamalara maruz kaldığını devamlı dile getiren Ahmet Günşen, “20 yıldır çözülemeyen vahşi bir çöp depolama sistemi var. Edirne’nin bütün pisliğinin nazlı Meriç Nehri’mize ve güzel Tunca’mıza akması kadar korkunç bir durum yok. Her geçen gün, her geçen dakika Edirne’nin aleyhine işliyor. Bu şehri ortak akıl ile birlikte yeniden ihya edebiliriz. Ben bu şehrin derdiyle dertleniyorum. Bu şehrin modern çöp depolama sistemine kavuşmasının artık vakti geldi. Meriç’in ve Tunca’nın yeniden pırıl pırıl akmasının vakti geldi. Bu şehre değişimin vakti geldi. Bu şehirde kentsel gelişimin vakti geldi” şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30