banner78
banner25

Günşen
 Ahmet Günşen, 22 Mart 2014 Cumartesi günü tanıtım çalışmaları kapsamında Cumartesi Pazarı’nda bulunan esnafı ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile birlikte Balkan ve Rumeli Türkleri Federasyonu yöneticileriyle görüştü. Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret eden Günşen, gün sonunda kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

Edirneli Edirne’nin Kararlarında Söz Sahibi Olacak

Edirne’nin kimsenin tekeline bırakılacak bir şehir olmadığını vurgulayan Prof. Dr. Günşen, “Edirne, kimsenin tekeline bırakılacak bir şehir değildir. Edirneli Edirne’nin kararlarında söz sahibi olmalıdır. Güzel şehrimiz, Osmanlı’ya payitaht olmasına rağmen hak ettiği değere maalesef kavuşamamıştır. Edirne’yi kenara itilen bir şehir olmaktan 30 Mart akşamı değişimle birlikte çıkaracağız. İnşallah halkımızla, esnafımızla birlikte el ele vererek değişimi birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Edirne Balkanların Kongre ve Fuar Merkezi Olacak

Edirne’yi Balkanların güç merkezi haline getireceklerini ve Balkanlarla iş birliği yapacaklarını ifade eden Günşen, “Edirne’yi Balkanların en önemli kongre ve fuar merkezlerinden biri konumuna getirecek Balkan Kongre ve Fuar Merkezi’ni Edirne’mize kazandıracağım. Kongre ve fuar merkezi sayısız iş imkanları sunan uluslar arası ticari fuarlara ev sahipliği yapacak. Bu merkez ile Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Odaları Birliği gibi kurum ve kuruluşlarımıza da hizmet verecek. Kongre ve fuar merkezinde; sergi salonları, çok amaçlı toplantı salonları, kafeteryalar, açık ve kapalı otoparklar, basın ve VIP odaları yer alacak” şeklinde konuştu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30