banner78
banner25

Günşen

30 Mart 2014 te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve yeni yıl tebrikinde bulunan Ak Parti Edirne Belediye Başkan adayı Prf.Dr. Ahmet Günşen 2014 yılının Edirne için bir değişim ve dönüşüm yılı olacağını kaydetti.

Saraçlar caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak elinde bulunan karanfilleri tek tek vatandaşlara ve esnafa dağıtarak yeni yıllarını kutlayan Günşen gazetecilerin sorusu üzerine kısa bir değerlendirmede bulundu.

Günşen 2013 yılının Edirne için çok önemli bir yıl olduğunu belirterek Edirne’nin 2013 yılında bir icraat bakanlığı olan Sağlık bakanlığını kazandığına dikkat çekti ve söyle devam etti.

“Edirne için 2013 yılının birçok yönden anlamlı geçtiği kanaatindeyim. Öncelikle 2013 yılında Edirne’miz bir icraat Bakanlığı olan Sağlık Bakanlığı Dr.Mehmet Müezzinoğlu bey tarafından Edirne’ye getirildi. Dolayısıyla Edirne’de 2013 yılında bir takım yenilikler gerçekleşti. İnanıyorum ki, 2014 yılı da bir çok güzelliğe vesile olacak.Bunu canı gönülden diliyorum.Bütün insanlarımız Edirne’miz, ülkemiz ve milletimiz için bütün İslam alemi için güzelliklere, hayırlara vesile olur.İnşallah dünyanın değişik yerlerinde akan kanlar durur.İnsanlık barışa, huzura, mutluluğa kavuşur diye temenni ediyorum”dedi.

Seçim çalışmalarına ilişkinde değerlendirmede bulunan Günşen seçimlere tüm hızıyla hazırlandıklarını ve insanların kendilerine beklenenden daha fazla ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek “2014 30 Martında yapılacak olan mali seçimler için Edirne’miz için yollara düştük. Halkımızla iç içe ve beraberiz. Onlara çam sakızı çoban armağanı kabilinden birer karanfil hediye ederek güzel dileklerimizi iletiyoruz.

İnsanımızdan büyük ilgi görüyoruz ve teveccüh alıyoruz. Bu bizim umduğumuzun ötesinde olduğunu görüyorum.Bunu da Edirne’de beklenen, özlenen değişimin ayak sesleri olarak görüyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30