banner137
banner25

Gümrüklerde uyuşturucuya geçit yok!

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Dünyanın ikinci büyük kara sınır kapısındaki uyuşturucu madde yakalamaları göz dolduruyor.

Önceki gün yapılan bir yakalama ile Kapıkule gümrük kapısında uyuşturucu maddeye geçit verilmediği bir kes daha gözler önüne serildi.

Önceki gün Kapıkule gümrük kapısına gelerek yurt dışına çıkış yapmak isteyen tır aracının sürücüsü Bulgar uyruklu G.I.H.’nin hareketlerinden şüphelenen Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ekipleri tır aracının X-Ray taramasına sevk edilmesini istedi.Tur aracına bağlı olan dorsenin üst kısmında özel olarak hazırlanmış bölümde yoğunluk olduğunu tespit eden ekipler Narkotik Dedektör Köpeği Bonny’nin de yardımı ile dorsede arama yaptı.Narkotik köpeğinin bahse konu alana aşırı tepki vermesi üzerine söküm işlemine başlayan ekipler özel olarak hazırlanmış bölümde yine özel olarak sarılmış halde piyasa değeri 200 bin TL olan 3 paket içinde toplam dara ağırlığı 2 kilo 876 gram gelen eroin maddesi ele geçirdi.Yapılan çalışma kapsamında araç sürücüsü G.I.H. isimli şahıs gözaltına

alınarak hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte Edirne Cumhuriyet

Başsavcılığına sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30