banner137
banner25

Görmüyor musunuz?

Edirne Belediyesi tarafından konulan ve bir türlü sahip çıkılamayan Mimar Sinan Kapalı Spor salonu yanındaki Atatürk’ün resminin ve sözlerinin bulunduğu büyük resim kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi.

Bir süre önce yazıldığı tahmin edilen ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz bir sözünün yer aldığı bilboardta bulunan yazı farklı anlam içermesi için tahrip edildi.

“Türk,Öğün,Çalış,Güven” sözlerinin yer aldığı bilboarta “Öğün” kelimesinin başına “neyle?”, “Çalış” kelimesinin başına “ne için?”, “Güven” kelimesinin başına ise “kime?” şeklinde yzılar yazıldığı görüldü.

Uzun bir süredir yazılı olduğu tahmin edilen yazılarla ilgili Belediye’den kimsenin bunu görmemiş olması ve duyarsız kalması tepkilere neden olurken, duyarlı vatandaşlar “kimin yaptığı yada ne için yaptığı önemli değil.Yapanları kınıyoruz.Ancak Belediye’yi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz”dediler.   

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkçe Önemlidir 10 yıl önce

icraat kısmında zaten başarısız olan kişinin en azından reklam panosuna atamızın sözünü doğru yazmasını beklerdir. türk 'öğün' değil doğrusu 'övün' dür. atamızın söylemlerini yapmasanız da en azından doğru bir imla ile yazın!

Avatar
TÜRKÇE ÖNEMLİ ! 6 yıl önce

ÖVÜN DEĞİL ÖĞÜNDÜR O. ÖĞÜNMEK=DÜŞÜNMEK DEMEKTİR.

banner30