banner137
banner25

Görmediler mi,sökmediler mi,söktüremediler mi?

Seçim yasaklarının başlaması ile birlikte propagandalar Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın talimatıyla sonlandırılırken,oluşturulan ekiplerde afiş,reklam,ilan ve broşürlerin kaldırılamsı ve toplatılması yönünde çalışmalarına dün saat 18:00 itibari ile başladılar.

Cadde ve sokaklar üzerinde bulunan çok sayıda bez afiş ve pankartı söken ekipler siyasi içerikli hiçbir partinin ilanını bırakmazken, Ak parti’nin Kıyık caddesi başta olmak üzere Talatpaşa asfaltı üzerinde toplatılmaması büyük eleştirilere neden oldu.

Gerek emniyet gerekse belediye yetkililerinin görmediği yada görmezden geldiği büyük posterler Kıyık caddesinde bazı evlerin cephe duvarlarında asılı dururken,kentin en işlek caddesi olan Talşatpaşa asfaltı üzerindeki boş bir dükkanda yine Ak partinin posterlerinin asılı duruyor olması birine analık birine babalık yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Vatandaşlar iktidar partisi Ak partinin seçim pankartlarının neden söktürülemediğini merak ederken bir tek Ak partinin olmasının manidar olduğuna dikkat çektiler.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30