banner78
banner25

Geri gönderme merkezinde isyan!
Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı geri Gönderme merkezinde isyan çıktı.
Deport işlemlerinin yapıldığı sırada ülkelerine gönderilecek olan yabancı uyruklu şahısların ayrıştırması yapıldığı sırada adı okunmayan ve barınma evinde bir süre daha kalacağı söylenen iki Cezayir uyruklu şahıs kaldıkları koğuşun yataklarını ateşe vermek istediler.
Yatakların ateşe verilmesi ile yanan yataklara ilk müdahale görevli polis memurları ve koğuşta kalan yabancı uyruklu şahıslardan geldi.
Yataklardan çıkan dumanın yoğunluğundan dolayı dumandan etkilenen bazı mülteciler zor anlar yaşarken olayların büyümemesi için geri Gönderme merkezine takviye polis ekibi istendi.Yangının büyümemesi için İtfaiye ekiplerine haber verilirken dumandan etkilenen mülteciler içinde 112 ekiplerine haber verilerek olay yerine gelmeleri sağlandı.Olaylar büyümeden bastırılırken dumandan etkilenen Cezayir uyruklu iki kişi tedavilerinin yapılması için Edirne Devlet Hastanesinde sevk edilerek bir süre müşahede altında tutuldular.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30