banner137
banner25

Gençlik Merkezi Filipinler'e elini uzattı!

Filipinlerde meydana gelen sel felaketine Edirne Gençlik Merkezi üyeleri duyarsız kalmadı.

Dünyanın dört bir yanından Filipinlere uzanan yardım elinin Edirne’den de uzandığını gösteren Edirne Gençlik Merkezi üyeleri düzenledikleri kermes ile destek verdi.Pazartesi pazarı yolu üzeri 25 Kasım Şehir Stadı önünde stant açan Gençlik Merkezi üyeleri, kendi yaptıkları hamur işi ve ev yapımı mamuller ile satış yaparak gelir elde etmeye çalışıyorlar.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Serhat Ocak Türk Milletinin genlerinden gelen bir yardımseverlik duygusun olduğunu ve dünyanın neresinde olursa olsun zorda olanın yardımına koşmayı bildiğini hatırlatarak “Dünyanın neresinde mağdur ve mazlum olan biri varsa biz Millet olarak onların yanında olmaya çalışıyoruz.Bizde Filipinlerde yaşanan sel felaketlerinden sonra orada mağdur olmuş, zor anlar yaşayan insanlara Edirne Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak bir kermes düzenleyerek buradan elde ettiğimiz geliri Filipinlere göndermeyi planladık ve bu bizim Bakanlığımızın ülke genelinde yaptığı bir çalışma”diyerek Edirne Belediyesine kendilerine imkan tanıyarak yer sağladıkları için teşekkürlerini iletti.

Kermeste vatandaşlar satılan ürünlerden alırken ilk satış İl Müdürü Serhat Ocak’a yapıldı ve Ocak, 30 TL ile kermese destek verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30