banner78
banner25

Gencan adaylık başvurusunu yaptı!'
 CHP'nin aday adaylık başvurularını 2 Eylül olarak belirlemesiyle birlikte, dün son aday adaylık başvurusunu CHP Edirne eski Milletvekili Nejat Gencan yaptı. Gencan, konuşmasında aslında bunu bir basın toplantısı olarak değil, sadece başvuru olarak görülmesini istediğini, asıl basın toplantısının ve niçin aday olduğunu ileriki günlerde parti de yapacağı bir toplantı ile açıklayacağını belirtti.
Aday Adayı Gencan ilk olarak Parti Binasında başvurusunu iletti ve ardından İlçe Parti binasının bahçesinde ufak bir konuşma yaparak partilileri ve basını bilgilendirirken şu şekilde bir açıklama yaptı; 
"Ben bugün aday adaylık başvurusunu 5-6 arkadaşımla gelip yapmayı plânlamıştım, öncelikle şunun bilinmesini isterim, bu sadece aday adaylık başvurusu için partiye gelinmiş ve adaylık başvurusu gerçekleştirilmiş bir organizasyondur. Bundan sonraki süreçte, arkadaşlarımız ve çalışma gruplarımızla, zannederim 1 hafta 10 gün içerisinde yine partimizde, neleri yapmayı düşündüğümüzü ve neden-niçin aday olduğumuzu açıklayacak bir basın toplantısı düşünüyoruz. Ben sadece bugün buna benzer soruları ortadan kaldırmak için birşeyler söyleme ihtiyacı duydum." 
Toplantıda Gencan, gündüz Namık Kemal Döleneken'in diğer aday adaylarından "Eğer aday adayı seçilmesse, başka Partiden Aday olmamasını taahhüt etmesini istediğinin” hatırlatılması üzerine, şunları söyledi; 
"İki dönem milletvekili aday adayı oldum, birinde 2007'de birisi de 2011. Hepsinde sonuna kadar seçim sürecini yaşadık ama hiçbirinin sonunda partimi bırakmadım. Zaten eğer başka partiye geçecekse bir kişi, hiçbir şekilde CHP'den aday adayı bile olmaması lazım. Ben bu taahhütü veriyorum, kendisine katılıyorum.”
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30