banner78
banner25

Gelenekselleşiyor!

Her yıl düzenlenen bayram törenlerinde en büyük ilgi ve beğeniyi toplayan 54 Mekanize Piyade Tugay Komutanlığının askeri bando boru trampet takımı bu yılda ilgi odağı oldu.

Düzenlenen törenlerde askeri bandonun yerini alması ve disiplinli bir şekilde marşları çalması ile adeta vatandaşların milli duygularını kabartan bando daha önceki bayramlarda yaşanan bir ilki yine tekrarladı.Törenlerin sona ermesi ile tören alanından ayrılan ve Garnizon komutanlığı binasındaki yerlerine marş eşliğinde giden askeri banda arkasından gelen yüzlerce vatandaş ile beraber kışlaya girdi.

Kışla girişinde vatandaşların tezahüratları ile uğurlanan bando takımı bu yoğun ilgiye karşılıksız kalmadı.Kışla içine girdikten sonra düzen alan bando ekibi bir süre vatandaşlara teşekkür niteliğinde marş çalarak selamlamayı ihmal etmedi.

Her tören sonrası yaşanan bu güzellik geleneğin bozulmadığını ve her geçen gün daha da güzel bir şekilde devam ettiğini gösterdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
görkem GÜLLER 10 yıl önce

bizi destekleyen tüm vatandaslarımıza tesekkür ederiz sizleri seviyoruz ''hersey vatan icin''

bnd.onb görkem güller

banner30