banner78
banner25

Gazetecileri unutmadı!

10 Ocak Dünya Çalışan gazeteciler günü olması nedeniyle Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak çalışan gazetecilerle bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri İl Binasındaki toplantı salonunda gazetecileri kabul eden ve hazırlattığı özel pasta ile gazetecileri yalnız bırakmadığını hatırlatan İl Müdürü Ocak, tüm gazetecilerin bu anlamlı günün kutladığını belirtti.

Günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Serhat Ocak “her zaman olduğu gibi bundan sonra da sizlerle sıcak ilişkilerimiz devam edecek.Gece, gündüz, tatil bayram demeden büyük bir özveriyle emek harcayan basınımızın güzide temsilcileri tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum”dedi.

Gazeteciler için hazırlattığı özel pastayı bayan gazetecilerle beraber kesen Ocak “belki tarih olarak bugün 9 Ocak ama biz sizlerin yarın yoğun olacağınızı düşündüğümüz için bunun bir gün önceden yapalım istedik”diyerek “ilkleri her zaman Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü yapar”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30