banner78
banner25

FETÖ'nün kutsalları
 Atlet ve benzeri eşyalar kutsal emanet!
Edirne TEM Otoyolu Havsa yakınlarındaki boş bir arazide yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanan 15 Temmuz darbe gecesinin firari 3 Sat komandosunun ifadelerinde FETÖ’nün gönderdiği iç çamaşırının manası ortaya çıktı.
MİT Bölge Başkanlığı ve Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonrasında kıskıvrak yakalanan ve üzerlerinden yüklü miktarda para çıkan ve haklarında yakalama kararı ve yurt dışı çıkış yasağı bulunan 3 SAT komandosunun Edirne Emniyet’inde verdikleri ifadelerde en çarpıcı nokta FETÖ/PDY terör örgütünün bir numaralı sanığı Fethullah Gülen’in cesaret versin diye gelecek vaad eden ve önemli gördüğü üyelere iç çamaşırı gönderdiği ve gönderdiği iç çamaşırını bir defa giyip çıkarttığı öğrenildi.
Yakalanan SAT komandolarının anlatımında 2004 yılında Fethullah Gülen’in kendilerine atlet gönderdiği ve atletin Gülen tarafından giyilip kullanılan bir atlet olduğu ve kutsal emanet statüsünde yer aldığı,başarı ve güç versin diye zaman zaman giyildiği bilgisi ifadede yer aldı.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe gecesi Huber Köşkün’den alınarak Samandıra’ya götürülmesine ilişkin detayların sorulması üzerine,can güvelikleri olmadığı gerekçesi ile SAT komandolarının Ankara’da görülen mahkeme’de Hakim huzurunda ifade vermek istedikleri ve yaşanan olayı anlatacakları öğrenildi.
Yakalanan ve gözaltında bulunan FETÖ/PDY şüphelisi 3 SAT komandosunun Ankara’da görülecek olan dava sürecine kadar Edirne F Tipi Cezaevinde tutulacakları öğrenildi
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30