banner78
banner25

Faili meçhuller aydınlatılıyor!
Edirne Emniyet Müdürlüğü başlattığı yeni bir çalışma ile tozlu raflarda kalan dosyaları yeniden ele alarak araştırmaya başladı.
2007 yılında ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınmayan Davut Bozkurt adlı şahsın kayıp kişi dosyasını incelemeye alan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet masası ekipleri olayda büyük bir yol alarak cinayetin sır perdesini araladı.
4 Mayıs 2011 günü Eski İstanbul Caddesi üzerinde bulunan metruk bir evde Edirne Lisesi öğrencileri tarafından fark edilen ve belden aşağısı parçalanmış bir vaziyette bulunan tanınmayacak haldeki ceset üzerinde çalışma başlatan ekipler, puzlenin parçalarını birleştirerek cesedin bulunmasının üzerinden geçen 2, olayın gerçekleştiği zamandan geçen 6 yıl sonra cinayeti aydınlatmayı başardı.
Evsiz takımında olduğu belirlenen ve 2007 yılında arkadaşları ile madde kullanmak için girdiği evde öldürülen 19 yaşındaki Davut Bozkurt’u arkadaşlarının öldürdüğünü belirledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri metruk binalarda uçucu maddeler kullanan Bozkurt’un yaklaşık 30 arkadaşını gözaltına alarak ifadesine başvurdu ancak bir sonuca ulaşamadı.
Aradan geçen zaman içinde Bozkurt’un arkadaşlarını yeniden sorguya alan cinayet masası ekipleri o dönem 19 yaşında olan Davut Bozkurt’u 2007 yılı Ocak ayında Remzi K.nın bıçakla öldürdüğünü itiraf etmesini sağladı.
2011 yılında bulunan ceset üzerinde inceleme yapan Adli Tıp Kurumu Davut Bozkurt’a ait olan cesedin 30 yerinden bıçaklandığını belirledi.Yapılan soruşturmada yakayı ele veren cinayetin şüphelisi Remzi K.“Ailemi 8 yıl önce kaybettim, bu yüzden kimsenin olmadığı evlerde yaşıyorum. Davut’u o evlerden tanıyorum. Beraber madde çekerdik. 2007 yılında bana küfür ettiği ve hakaret ettiği için kavga ettik. Bende onu bıçaklayıp kaçtım. Kimseye de bir şey söylemedim. Ama çok vicdan azabı çektiğim için bu sefer itiraf ettim, çok pişmanım” dedi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Remzi K., ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Kapalı Cezaevine konuldu.
Kuruyan kemikler üzerindeki kol saati en önemli delildi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30