banner137
banner25

ETSO'dan Emniyet'e ziyaret
 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Edirne'ye yeni atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'u makamında ziyaret etti. 

Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan, Meclis Üyesi Aydoğan Akıncı ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın ile birlikte Emniyet Müdürü ziyaret gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'a çalışmalarında başarılar dilerken Edirne'nin ekonomik,sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi. 

Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ Edirne'nin huzurlu ve güvenli şehir olduğunu vurgulayarak, "Edirne'de göreve başlamam ile yeni bir heyecanla, insan odaklı hareketle çok daha güvenli ve huzurlu bir şehre dönüşmesinde başarılı olacağıma inanıyorum. Tüm kurumlarla olduğu gibi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile de ortak çalışmalar gerçekleştirerek Edirne'ye daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30